Finom, guszta, egészséges ételek és italok receptgyűjteménye

Egészség az asztalon

Egészség az asztalon

Csirkeleves

2015. október 05. - baranyaimate

Hozzávalók:letöltés

  • 100 g csiperkegomba
  • 250 g csirkemell filé
  • 10 g olívaolaj
  • 100 g petrezselyemgyökér
  • 150 g sárgarépa
  • 100 g zöldborsó

Elkészítés:

A forró olajon megpirítjuk az apró kockákra vágott csirkemellet, a hasábokra vágott zöldségeket, sóval, borssal ízesítjük. Rövid ideig pároljuk, majd felengedjük vízzel (8 dl-1 l). Lassú tűzön főzzük (kb. 20 perc), majd beletesszük a levesbe a zöldborsót, a gombát és további 10-15 percig főzzük. Petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

Tápérték

Energia – 580 kcal
Fehérje – 78 g
Szénhidrát – 37 g
Zsír – 14 g

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegazasztalon.blog.hu/api/trackback/id/tr117892972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása