Finom, guszta, egészséges ételek és italok receptgyűjteménye

Egészség az asztalon

Egészség az asztalon

Tonhalkrém

2015. október 05. - baranyaimate

Hozzávalók:cat-913-300-1.jpg

  • 185-200 g töltőtömegű tonhal konzerv
  • Fél fej lilahagyma
  • 2 teáskanál mustár
  • 2 teáskanál majonéz
  • 1,5 teáskanál citromlé
  • Oregánó
  • Bors
  • Aprított petrezselyem
  • Abonett kenyér


 

Elkészítés:

A tonhal konzervekről csöppögtessük le a lét. Közben vágjuk apró kockákra a lilahagymát, majd egy tálban keverjük össze a halat és a hagymát. Adjuk hozzá a mustárt, a majonézt, a citromlét, illetve 1-2 teáskanálnyi oregánót és ízlés szerint sót, borsot. Végül jól keverjük össze az egészet.
Teljes kiőrlésű Abonett kenyérre kenjünk belőle ízlés szerint, díszítésként hintsük meg egy csipet aprított petrezselyemmel és már fogyasztható is!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegazasztalon.blog.hu/api/trackback/id/tr667892980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása